Som kommende forældre kan man læse sig helt rundt på gulvet, både på nettet og i magasiner for at få gode råd og tips om graviditet, fødsel, babyer og børn.

I de følgende 3 magasiner fra henholdsvis Gravid, Vores Børn og Cover kids får du alt hvad du skal bruge at gode råd og så er der bare et eller andet lækkert ved at have et godt magasin i hånden sammen med en god kop varm te eller kaffe godt henslængt i sofaen

Her vores bud på 3 rigtig populære magasiner til forældre på forskellige stadier.

Vores Børn – Gravid

Magasinet Gravid

Magasinet Gravid er til den kommende mor og udkommer 4 gange årligt med alle de gode råd, lige fra graviditetstesten til den lille ny kommer til verden og i er på vej hjem fra hospitalet.

Det er en kæmpe forandring i ens liv at blive forældre og mange gange står man med 1000 spørgsmål, mangler inspiration eller bare har brug for lidt tips og tricks.

I Magasinet Gravid kan man læse om alt fra kost og motion mens man er gravid, hormoner, fødselsforberedelse, til selve fødslen og ikke mindst de nye roller som forældre.

1. nummer af Gravid kan du endda få til 0 kr med gratis forsendelse så du har mulighed for at se om det er et magasin for dig.

Derudover har også mulighed for at tegne et abonnement med forskellige valgmuligheder. For eksempel kan du vælge 4 numre af Gravid + super lækkert Holly’s sengetøj, alt sammen med en besparelse på 289 kr.

Vores Børn

Vores Børn er ikke bare et forældre magasin, det er Danmarks største og mest læste magasin til børnefamilien. Det udkommer hver eneste måned, med det mest omfattende indhold omkring familieliv, psykologi, sundhed, børn, graviditet, fødsel og et hav af interessante artikler vi som børnefamilier direkte kan relatere til.

Vores Børn er til børnefamilien med børn i alderen 0 – 3 år og ligesom med magasinet Gravid, kan du købe Vores Børn med stor besparelse.

øko tæppeSpar for eksempel 304 kr på 6 numre af Vores Børn + et økologisk pusletæppe fra The Organic Company.

 

 

 

 

Vores Børn – Cover Kids

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)