Obs: Babypakken er købsbetinget samt man betaler for fragt.

Gyldendals Børnebogsklub er et must når det kommer til bøger og børn. De har nøje udvalgt et hav af kvalitetsbøger der er med til at udvikle dit barn fra start af. og som nybagt forælder ønsker man jo kun det bedste af det bedste for sine små børn.

Derudover tilbyder Gyldendals børnebogsklub kommende forældre en gratis babypakke som består af at vælge mellem 3 forskellige babypakker som er helt gratis, dog skal der betales for portoen samt et gebyr som i bund og grund er fair nok når nu man får resten gratis.

Gyldendals babypakker.

Den første babypakke man kan vælge indholder en sød godnatbog i stof, din helt egen babybog med flapper som du kan putte dine egne billeder i samt et hæfte der er med til at give inspiration til Leg med din baby. En rigtig fin lille pakke.

Nummer to babypakke indeholder billedklodsbøger med farver, tal og dyr et lækkert Birdie Poulsen spisesæt i form af en ske, tallerken og en kop. I denne pakke for du også hæftet Leg med din baby.

Den tredje og sidste babypakke indeholder ligesom den første, Godnatbogen i stof og hæftet Leg med din baby og derudover får du en babykalender – Det første år hvor du kan se uge for uge visning der giver plads til egne notater om jeres lille ny baby.

Bestil din babypakke her

Alt i alt et rigtig fint tilbud fra Gyldendals så man kommer fint fra start på den intellektuelle måde.

Obs: Babypakken er købsbetinget samt man betaler for fragt.

Gratis babypakker fra Gyldendals

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (6 votes cast)
babypakker fra Gyldendals Bogklub, 2.8 out of 5 based on 6 ratings