fødselsdagstog fra Goki

 

Et fødselsdagstog skal der til når vores små børn har fødselsdag. Det er et festligt indslag når fødselsdagstoget tøffer ind på morgenbordet og er med til at lave en hyggelig stemning omkring bordet.

Det er en god tradition som både kan bruges hjemme, i vuggestuen eller børnehaven og så er det også en perfekt gaveide.

Se udvalget af fødselsdagstog –> Klik her!

Gratis fragt hvis du deler siden her og bruger koden: Gratisbabypakke

Fødselsdagstog i træ

Legetøj i træ er rigtig populært blandt forældre, da træ er et naturligt produkt som harmonerer godt med små børn. Vi ønsker jo kun det bedste til vores unger. Derudover er trælegetøj ofte pænere og mere stilrent end legetøj lavet i plastik. Nogle producenter benytter sig at FSC certificeret træ, som sikrer bedre vilkår for miljøet.

Nogle varianter købes som et komplet langt togsæt, men andre købes som “årstog”, hvor man får en ny togvogn til hver fødselsdag. Find den variant der passer bedst til dig.

Som med lys i en lagkage, kan ungerne også her selv få lov at puste lysene ud, når det er tid til at gå fra bordet. Det har de med stor succes gjort i min datters børnehave. Det skaber gerne lidt “spænding” for børnene, om det nu lykkes at puste lysene ud, eller om det lige er brug for en hjælpende mund til at puste lidt ekstra.

Da togvognene kan skilles ad og sættes sammen, er det også noget de mindste børn nørkle med at sætte sammen  – selvfølgelig uden tændte lys.

Goki fødselsdagstog

Et af de mest populære mærker inden for fødselsdagstoge er GOKI, som laver nogle virkelig søde og charmerende små tog i træ. Togene er meget faverige og tiltaler derfor børn i høj grad. De er med til at give liv og feststemning på et opdækket fødselsdagsbord.

Toget på billedet øverst, er fra Goki og denne version er med farverige dyr, som kan samles i den rækkefølge man finder pænest.

Lys til fødselsdagstog

Lys fødselsdagstogene er billige og kan flere steder bestilles samtidig med togene. Goki laver deres egne lys til fødselsdagstoge og de fås i hvid, blå, lyserød og regnbue farvet, så der er lidt for enhver smag.

–> Se de forskellige lys fra GOKI – Klik her <–

Gratis fragt ved brug af koden Gratisbabypakke

Lys til fødselsdagstog

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Fødselsdagstog i træ fra Goki, 5.0 out of 5 based on 1 rating