Lidl har også indset at nybagte forældre fortjener en lille gave i form at en gratis babypakke eller Lidl startpakke som den retmæssigt hedder.

Derfor kan du nu bestille Lidl babypakke direkte på Lidls hjemmeside, hvis dit barn ikke er ældre end 6 måneder, da babypakken indeholder mini bleer der går fra 3-6 kg.

Startpakken kan først afhentes 7 dage efter bestilling og kun i den butik man vælger  under bestillingen. For at få babypakken udleveret skal man fremvise et unikt kuponnummer som man modtager på mail ved at udfylde skemaet på Lidls side her: Bestillingsformular

Man kan vælge at printe den mail man modtager fra Lidl eller bare vise den på sin smartphone når man afhenter babypakken, så er man også god ved miljøet samtidig.

Babypakken indeholder

1 pakke Toujours mini bleer 1 pakke Toujours skumklude 1 glas Semper frugtgrød 1 Tommee Tippee sut + en lille overraskelse

Video – Se indholdet af Lidl startpakke

Bleer fra Lidl

Af de billige bleer der er på markedet, så kan vi kun anbefale bleerne fra Lidl. De er dejlige tynde, men holder stadig på det de skal, og ingen røde numser. Vi bruger dem selv til vores barn nummer to i en kombination af dem og så Pampers/Libero, for der er ingen tvivl om at Pampers og Libero er lækkert, men det er også dobbelt så dyrt.

Bleer fra Lidl

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (18 votes cast)
Lidl babypakke, 3.6 out of 5 based on 18 ratings