I en travl hverdag, er der flere ting man som familie kan gøre for at spare tid. En af dem, er at handle på nettet. Hvad end det drejer sig om tøj, boligting eller hårde hvidevarer, kan der både være penge, men især tid at spare. Igennem de seneste år er der dukket flere og flere online supermarkeder op. Det måtte jo også komme og er en naturlig udvikling i forhold til hvor meget nethandel efterhånden er ved at indtage vores shoppingvaner.

Et af de online supermarkeder, hvor man kan købe sine dagligvarer på, er Osuma.dk. Osuma.dk er en sammenslutning mellem Kvickly og SuperBrugsen og har derfor et meget bredt sortiment. Du kan handle 24 i døgnet og selv vælge hvornår du ønsker levering. Du vil desuden modtage en SMS én time inden leveringen sker. Du kan læse meget mere om leverings mulighederne, på Osumas egen hjemmeside.

Det smarte ved Osuma er, at du ikke behøver at stå i kø i supermarkedet om eftermiddagen efter arbejde, eller lørdag formiddag sammen med alle de andre. Nu har du muligheden for, i ro og mag, at kunne kigge sortimentet igennem og bestille, lige præcis når du har tid og overskud til det.  Leveringsgebyret er kun 9 kr. – så må siges at være en rimelig pris.

Osuma samarbejder med Kvickly og SuperBrugsen rundt omkring i hele landet og varerne bliver således pakket fra butikker i dit nærområde. Varerne bliver leveret helt ind til ens køkkenbord og bliver pakket ud for én. Du har derfor mulighed for, med det samme, at kontrollere at varerne er i god stand og som bestilt. Det er virkelig en luksus ikke selv at skulle slæbe de tunge poser hjem men blot få dem leveret lige til bordet. Desuden er det meget tidsbesparende og man slipper for stressen i supermarkedet. En anden ting, er den økonomiske del – i fysiske supermarkeder, kan man nogle gange få et chok når man når til kassen og ser hvad man har handlet for. Men så fanger bordet og man må betale. På Osuma.dk kan du hele tiden følge med i hvor meget du har handlet for. Hver gang du lægger en vare i kurven, opdateres beløbet med det samme og du har derfor hele tiden mulighed for at se hvad du har handlet for. Derved kan du også nemmere sorterer i varerne efterfølgende, hvis du synes beløbet er for højt.

Alt i alt er muligheden for at handle dagligvarer online en fantastisk udvikling, som kan lette en ellers så travl hverdag.

Af andre online supermarkeder kan der også nævnes Nemlig.com – fungere præcis som Osuma.dk

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)