En Puslepude (eller puslehynde om man vil) er et vigtigt, og næsten uundværligt element på puslebordet. En puslepude giver et dejligt blødt underlag at ligge på for barnet når det er tid til bleskift, samtidig med at den, med sine lidt høje kanter, hjælper til at barnet ikke triller. Derfor er det vigtig at vælge den rigtige puslepude, så læs videre her, så guider vi dig igennem.

Udvalget af puslepuder er stort og kan fås i næsten alle farver, mønstre og motiver, så  dit barn har noget spændende at kigge på imens det bliver skiftet. En puslepude med farver og sjove motiver er  blandt andet med til at stimulere barnets sanser og nysgerrighed.

En puslepude fås oftest med betræk der er lige til at tørre af el. er nemt aftageligt, der gør det nemt at rengøre hvis uheldet er ude. Arbejder du med småbørn i en vuggestue eller privat dagpleje ved du hvor vigtigt det er med en pusle pude som både er slidstærk og nem at rengøre efter brug.

Forbrugerrådet Tænk har også skrevet nogle gode råd, bla. om puslepuder som bla. skal have minimum 2 cm høje kanter. Dette for at sikre at dit barn ikke triller ud over siden på puslepuden.

Puslepude fra det danske mærke Silly U

Puslepude fra Silly U

Puslepude

Silly U er kendt for sit moderne lækre design med friske farver og motiver. Puslepuderne er designet med lidt høje kanter så barnet ikke triller.

Puslepuderne måler 50 x 65 cm og har en tykkelse på 4-9 cm. Puden har en blød PVC-fri skumkerne, betrukket med blød bomuld. De er nemme at tørre af med en fugtig klud, eller betrækket kan tages af og maskinvaskes.

Specielt er den nye serie Forrest fra Silly U med skovens dyr populær.

>> Se flere puslepuder fra Silly U her << 

Puslepude fra Smallstuff

Puslepude fra Smallstuff

Puslepude

Er du til den lidt mere enkle, ensfarvede puslepude uden for meget iøjnefaldende mønster, har det danske mærke Smallstuff designet fine puslepuder i ensfarvet lækkert bomuld. Puslepuderne fås i varme farver til både drenge og piger både uden motiver, eller med neutrale rolige motiver som små stjerner el. lign.

Puslepuderne her er lavet i 100% lækkert bomuld med godkendt fyld. Bomulden er coated så det er nemt at tørre af med en fugtig klud. Måler 50 x 63 cm.

Næsten alle puslepuder (el. puslehynder) er en del af en større serie, hvor der kan købes puslepude, ammepude, sengerand mv. i det samme motiv, hvilket skaber en fin sammenhæng i børneværelsets indretning.

 >> Læs mere om puslepuder fra Smallstuff her <<

Pusleunderlag

Skal familien på ferier, udflugter mv. kan det være svært at have plads til diverse håndklæder el. lignende at lægge den lille på hvis der skal pusles ude.

Pusle underlaget er udviklet til netop dette formål. Det er en meget tynd udgave af puslehynden som er med til at give et blødt og rent underlag når barnet skal skiftes. Underlaget foldes herefter sammen og passer lige ned i pusletasken.

Pusle underlaget kan, ligesom puslepuden, fås i mange forskellige varianter og er lavet med et let smudsafvisende materiale der hvor barnet lægges.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Puslepude sikre behageligt bleskift, 3.0 out of 5 based on 1 rating