SansegyngeEn sansegynge er noget dit barn vil elske lige fra de er helt små babyer og i årene frem. Børn elsker at gynge og de kan lige så godt lære det fra de er helt små og så giver en sansegynge følelsen af at svæve samt en hel masse sanseindtryk som er sundt og videreudviklende for dit barn.

Dit barn får blandt andet styrket sine synsindtryk, balance og motorik generelt og det giver dit barn en helt unik kropsopfattelse og derudover giver det en dejlig afslappende følelse, når sansegyngen er i bevægelse.

Det betyder også at en sansegynge er ideel til at få dit barn til at falde til ro hvis de er urolige, overtrætte eller hvis de har fået kollik. Sansegyngen er dermed også en god aflaster til lange trætte forældre arme.

En sansegynge er derfor et fantastisk motorisk legeredskab der er med til at give dit barn en perfekt start på livet.

–> Lige nu tilbud på lækker KREA sansegynge Pris 458 kr – Klik her <–

Fri fragt KREA sansegynge via ovenstående link, hvis du deler siden her og bruger koden: Gratisbabypakke

–> Læs mere om den originale sansegynge her <– 

Godkendt sansegynge

Det er vigtigt når du skal vælge legeredskaber til dine børn, at du vælger med omhu og sørger for at de er testet og godkendt så dit barn ikke kommer til skade under leg.

Den originale sansegynge er dansk produceret med høj fokus på kvalitet og sikkerhed.

Den originale sansegynge, både ude og inde modellen, som du ser her på siden er alle godkendt og testet af forbrugerlaboratoriet.

Godkendelse 1

Godkendelse 2

Anmeldelse af de populære sansgynger

Har du allerede en original sansegynge eller lige købt og venter på at posten kommer med den, og kunne du tænke dig at lave en lille anmeldelse gerne med billeder her til siden så skriv til os så sørger vi for at den kommer med her på.

Den originale sansegynge

Vil du være sikker på at købe en sansegynge hvor kvaliteten er i top og dermed kan holde i mange år fremover så er der ingen vej uden om den originale sansegynge, der som sagt er dansk produceret i højeste kvalitet.

Sansegyngen kan bruges af både små og store børn og de kan endda inviterer flere af deres legekammerater med på en svævetur. Den kan hænges lavt til de små så de selv kan kravle ind og ud, og den kan hænges højt til de lidt større børn.

Tilbehør til den originale sansegynge

Det er kun fantasien der sætte grænser for mulighederne med en sansegynge.

Skal der slappes af og soves middagslur så vil en pude i lækkert blødt bomuldsstof være sagen og der er flere forskellige farver at vælge imellem så du kan få det til at passe ind i jeres hjem.

—> Se lækre puder til din sansegynge her <–

Er der noget børn elsker så er det at bygge huler og lige præcis med den originale sansegynge kan du få et telt som skaber den hyggeligste lille hule der indbyder til læsning og gemmeleg.

–> Lav sansegyngen om til telt eller tipi – klik her <– 

Ophængning af sansegynge

Når du hænger din sansegynge op er det vigtigt at du bruger de rigtige ophæng og det rigtige værktøj og sikre dig at der hvor sansegyngen skal hænge er fundamentet stærkt og holdbart eller grenen er af en ordentlig tykkelse så du undgår at den falder ned og dermed skader dit barn.

Advarsel om ophæng

Endnu vigtigere er det at du sørger for at bruge kvalitets kroge til hænge din sansegynge op i, for typisk er disse kroge produceret i metal og derved opstår der en risiko for, at når metallet fra gyngen gnider mod metallet fra krogen så falder der små metalsplinter ned. Ligger der en baby i sansegyngen er der risiko for at barnet får metalsplinter i øjnene, så derfor vær opmærksom.

Sikkerhedsstyrelsen sendte tilbage i 2012 en skrivelse ud til alle importører og forhandlere af sansegynger hvor de gjorde opmærksom på at de havde kendskab til 10 episoder hvor børn havde fået metalsplinter i øjnene, og skærpede derfor overfor dem at de forventede at alle overholdt produktsikkerhedslovens krav.

Det anbefales at købe et rustfrit stål ophæng for at undgå metalsplinter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (4 votes cast)
Sansegynge til ude og inde - Godkendt!, 2.5 out of 5 based on 4 ratings