Alle nybagte forældre bekymrer sig om barnets ve og vel. Det gælder også barnets kost, hvor mange spørgsmål trænger sig på; må man fryse spædbørnsmad, tager lillepigen nok på, og hvornår må man starte på skemad? Semper Børnemad har lanceret en gratis app til forældre. App’en ”Klar, Parat, Spis!” svarer på mange af de spørgsmål, man har i hverdagen.

Semper Børnemad: Gratis app til forældre

App’en ”Klar, parat, spis!” kan bruges som opslagsværk, dagbog over barnets kost og udvikling samt som inspiration til børnevenlig mad. App’en er nem at bruge, samler dine info ét sted og giver dig mulighed for at uploade billeder af dit barn i ”Dagens bedste øjeblik”.

Hvad kan jeg bruge Sempers app til?

 • Hurtige svar på dine spørgsmål

App’en besvarer de mest almindelige spørgsmål, forældre har.  Svarene er delt op i alderstrinene 0-4 mdr., 4-6 mdr., 6-9 mdr. og 9-12 mdr.

 • Få børnevenlige opskrifter

Opskrifterne i app’en er udviklet særligt til barnets alder og tager højde for salt, sukker, fedt og andre ingredienser, man skal være obs på med spædbørn.

 • Tjek dit barns udvikling!

Slut med at huske at gå hjem og skrive i Barnets bog. Hold øje med dit barns udvikling med nem ’Barnets bog’ på telefonen, altid lige ved hånden.

Danmarks bedste app om børneernæring: Klar, parat, spis!

Ifølge Sempers Brand Group Manager i Danmark Camilla Haar, er app’en udviklet til danske forældre, fordi netop opskrifter, spørg os og ”barnets første madplan” har været populære på Sempers hjemmeside.

Opskrifterne dækker dit barns behov for næring og energi, og tager udgangspunkt i de bedste råvarer, som passer til dit barns aldersgruppe. ”Spørg os” er Sempers service til forældre, hvor man kan stille sit spørgsmål til et hold af ernæringseksperter. Mange af spørgsmålene og svarene bruger Semper til at blive klogere på børn, forældre, kost og typiske bekymringer. ”Barnets første madplan” kunne downloades og var inspiration til de første madretter til den lille. I dag kan du finde både opskrifter, svar på spørgsmål og madplaner i Danmarks eneste kost-app til nybagte forældre: Klar, parat, spis.

Semper børnemad har lavet Danmarks bedste app om børneernæring 

Barnets bog – lige ved hånden, hele tiden

Barnets bog er normalt noget, man udfylder, når man er hjemme og i nærheden af den bog, man får udleveret af sundhedsplejersken. Og det er normalt noget, man kun udfylder, når man lige husker det. Nu er der hjælp og hente.

App’en fra Semper giver dig mulighed for at opdatere barnets bog, når du har brug for det eller oplever et unikt øjeblik, der skal huskes. Barnets bog i Sempers app følger barnets vægt, længde og fødselstidspunkt. Når du uploader et billede af dagens bedste øjeblik, så tilføjer app’en automatisk barnets alder, højde osv., så kan man senere se, hvor gammelt barnet var, da det fx løftede hovedet første gang eller smagte på grød.

Opskriftsunivers: retter din pode vil elske

Sempers ernæringseksperter har længe været kendt for at udvikle opskrifter til børn, som tager højde for børns smagsudvikling, motorik og eventyrlyst.

Fx er retterne til de helt små søde milde i smagen, fordi børn skal vænne sig til at maden smager helt anderledes end modermælke gør. Retterne til lidt større børn tager højde for, at børn er kommet i den nysgerrige og undersøgende alder og fingermad og hapsere er perfekte til ”vil-og-kan-selv”-alderen. Se inspiration til fingermad, som også findes i app’en.

Amning – når det naturlige kan være svært

I app’en er der et separat afsnit om amning, som giver gode råd til dig, der ammer eller til dig, der er far til barn, der får modermælk. Hent bl.a. disse gode råd om amning.

5 tegn på, at det er ammetid

Når barnet:

     • Laver suttebevægelser med munden.
     • Søger efter brystet og gaber op som om brystet var i nærheden.
     • Sutter på fingrene.
     • Er uroligt og græder.
     • Er ildrødt i ansigtet pga. heftig gråd.

Hvordan får jeg app’en?
Download app’en her direkte fra AppStore eller GooglePlay.
Læs mere om Klar, part, spis her.
Guide til hvordan du bruger app’en
Besøg Semper Børnemads hjemmeside

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)