En sengerand er med til at skabe tryghed for dit barn og køber du en sengerand med flotte motiver på stimulere sengeranden også dit barns sanser, og chancen for at dit barn har lettere ved at falde til ro øges betydeligt da der er noget at kigge på for barnet.

Sengerand i grøn, rød og gul

Lækre tykke sengerande

Sengeranden skaber også en sikkerhed, i det børn jo ikke ligger stille når de sover. De har det med at at bruge hele sengen når de sover og her er sengeranden med til at sørge for at dit barn ikke konstant slår hovedet mod tremmerne i sengen, eller får arme og ben i klemme i mellem tremmerne, med det til følge at de vågner med et hyl og man derfor skal bruge sin dyrebare søvn på at få dem til at falde i søvn igen.

→ Stort udvalg af lækre sengerande – SE HER ←

 

Sengerande af den tykke slags giver lækker kvalitet

Når du skal vælge sengerand så gør dig selv den tjeneste at vælge en sengerand af god kvalitet, og det betyder en god tyk en af slagsen, for så er du nemlig sikker på at dit barn er beskyttet bedst muligt, men du slipper også for at skulle binde sengeranden fast til tremmerne, da en tyk sengerand kan stå af sig selv. Derudover så udgør snoren ikke en sikkerhedsrisiko for dit barn, når den ikke er der.

Det er også det der betegnes som en fast sengerand, som typisk består af en tyk skummadras som oftest på 4 cm i tykkelsen med et farverigt og lækkert betræk.

Sengerande i kendte mærker

Mange af de kendte mærker som Sebra, småfolk og smallstuff laver selvfølgelig også de lækreste sengerande med masser af forskellige motiver som er med til at stimulere dit barn på bedste vis. Herunder ser du et lille udvalg af deres kollektion.

Sengerand fra Sebra

Sebra sengerand

Sebra er et af de mere populære mærker når det kommer til sengerande. De fås i et væld af forskellige farver og lækre patchwork, både i drenge og pige farver, ligesom ugler og biler er en del af kollektionen. Der er stor efterspørgsel på sengerande fra Sebra, og de er derfor sjældent på tilbud. En Sebra sengerand er tyk og lækker i kvaliteten og står selv uden at skulle binde med snore.

Målene på sengerandene fra Sebra er ca. 30 cm høje – 3.47 meter og 4.5 cm tykke.

→ Se sengerand kollektionen fra Sebra – KLIK HER ←

 

Sengerand fra Småfolk

Sengerand fra småfolk

Småfolk er kendt for deres fantastiske æble print og deres stil er retro med inspiration fra 70’erne. Det gælder også når du er på udkik efter en sengerand fra Småfolk, se bare denne fantastiske lilla sengerand i super lækker og tyk kvalitet. Her får dit barn virkelig en sanseoplevelse samtidig med at den tykke kvalitet sikre at den står selv og dermed sørger for at dit barn ikke kommer i klemme eller konstant banker hovedet ind i tremmesengen.

→ Se sengerand kollektionen fra Småfolk – KLIK HER ←

 

Sengerand fra Smallstuff

Smallstuff sengerand

 

Smallstuff er flot og stilet dansk design der vil tage sig godt ud i ethvert børneværelse. Denne flotte blomstrede sengerand fra Smallstuff er lige til et sødt pigeværelse, der med en sanseoplevelse vil sende ethvert pigebarn i drømmeland. Tyk, lækker kvalitet, der kan stå af sig selv uden snore.

→ Se sengerand kollektionen fra Smallstuff – KLIK HER ←

 

Sådan vasker du din sengerand

Når du skal vaske din sengerand er det vigtigt at du tager betrækket af. De fleste mærker har en lynlås i bunden man kan åbne og dermed tage skummadrassen ud. Vask betrækket ved max 40 grader, ellers kan det krympe og i værste fald ikke sættes på igen. Er du i tvivl så følg vaskeanvisningen på din sengerand.

Mens du vasker din sengerand kan du passende sætte skummadrassen/fyldet til udluftning. Når du så skal have betrækket på igen, kan det være man skal væbne sig med lidt tålmodighed, da denne øvelse godt kan være lidt svær. Men det kan sagtens lykkes.

Her på redaktionen anbefaler vi altid at vaske med Neutral vaskemiddel, da dette er mest skånsomt for din sengerand og ikke mindst dine børn. Vi anbefaler heller ikke at bruge skyllemiddel.

Det er kun mærket Roommate der anbefaler at vaske det hele samlet, altså betræk og skum.

Follow my blog with Bloglovin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Sengerand i kendte mærker og lækker tyk kvalitet, 3.5 out of 5 based on 2 ratings