STOFBLEER

– er en af de ting som er uundværlige når man får børn og man kan næsten ikke få for mange stofbleer, og så er det jo den perfekte barselsgave.

Stofbleer fra PIPPI

Se hele udvalget af PIPPI stofbleer her →

PIPPI STOFBLEER

– er et at de populære mærker, og de afspejler god og lækker kvalitet i 100 % bomuld og du køber dem som oftest i en sampak, hvilket også giver den billigste pris. Stofbleerne er dobbeltvævet, kryber minimalt og er 70×70 cm. Som altid anbefales det at vaske sine ting uden parfume eller skyllemiddel inden det bliver taget i brug. Vi bruger altid vaskemiddel fra Neutral, både til stofbleer og alt andet vi vasker herhjemme.

Stofbleer fra småfolk

Se hele udvalget af SMÅFOLK stofbleer her →

STOFBLEER FRA SMÅFOLK

– er økotex mærket og i 100 % bomuld,hvilket vil sige at de er fri for skadelige kemikalier og så holder de farven rigtig godt. SMÅFOLK anbefaler at tilsætte lidt eddike første gang man vasker sine stofbleer for så holder de farven endnu bedre og vaskes på 30 grader.

 

Der er lige nu tilbud på visse stofbleer: Gå til tilbud →

Stofbleer bruges til stort set alt der har med baby at gøre. Den helt åbenlyse brug, er som gylpeklud og på puslebordet som underlag samt til at tørre, når baby er vasket ren.

Stofbleerne er også gode til at skærme lidt af ved amning når man er ude, og en yderligere fordel ved at bruge en stofble i forbindelse med amning er at barnet vil begynde at forbinde stofbleerne med tryghed og nærvær og de vil så måske have lettere ved at falde i søvn hvis man lægger en stofble ned ved deres kind når de skal sove.

Brug dem også som hagesmæk, nusseklud eller bind dem løst som en almindelig ble hvis du vil lade barnet ligge og få lidt luft til rumpen, derved tager den det værste hvis uheldet skulle være ude.

Anvendelsesmulighederne er utallige og køb endelig rigeligt med stofbleer, for de bliver brugt og beskidte hurtigere end man aner det og så køre vaskemaskinen på højtryk for at kunne følge med.

Har du selv ideer eller tips og tricks til hvordan du selv bruger dine stofbleer så del dem med os andre i kommentarboksen herunder!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (15 votes cast)
Stofbleer i lækker kvalitet, 3.0 out of 5 based on 15 ratings