Tavle til børn

 

 

GRATIS FRAGT på tavler og tilbehør – Klik her!

Brug koden: Gratisbabypakke

Vi har allesammen oplevet dem i forbindelse med vores skolegang, og vi har alle enten hadet eller elsket dem: Tavlerne. Uanset om du står i den ene eller anden lejr, så er én ting dog sikkert: En tavle har bidraget til din udvikling helt fra barnsben af!

Kridttavlen er langt fra et uddødt fænomen, og de bruges stadigvæk overalt i skolerne, men det er nu også muligt at bringe læringen ind i din egen dagligstue, hvor dine børn kan udvikle sig ved brugen af deres helt egen tavle!

En tavle kan bibringe dit barn alle de gode egenskaber, som man kender fra skolen: De opnår stor grad af indlæring, når de f.eks. leger, at de er i skole, og de kan udfolde alle deres kreative sider ved at bruge tavlen til kunst og lege, som simpelthen kræver et større lærred. Samtidig kan du få en tavle, som holder i utallige år, og som er let at pakke væk, når den ikke bruges. Der er ingen tvivl om, at dine børn vil elske at have en tavle, som kan hjælpe til, at de allerede fra deres første skridt kan udvikle sig til læringsbegærende individer!

En tavle giver kreative børn

Som allerede skrevet kan tavler også bruges til andet end undervisning og seriøse udfoldelser, der kræver en vis grad af koncentration. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke kreative ideer der kan føres ud i livet på en tavle. En kridttavle er et af de absolut mest indbydende redskaber til kreative udfoldelser, og børn i alle aldre kan udfordre deres fantasi i deres tempo og ved deres niveau, samtidig med at de har det rigtig sjovt! Alle store kreative genier; lad det være Picasso, Einstein eller et  hvilket som helst andet geni: De er ALLE startet med et stykke kridt og en tavle!

Med en tavle har dine børn altså de perfekte forudsætninger for at kunne udvikle deres fantasi og kreative sans alt imens, at I hjemme i familien har det sjovt imens. En kridttavle er altså et must til enhver børnefamilie!


 

2 bud på en lækker tavle

 

Tavle  med papirulle til børn

Tavle på ben med papirrulle

Et af de klart bedste bud på en kridttavle, som ikke slår bunden ud af budgettet, er tavlen på ben, der samtidig har en aftagelig papirrulle, som kan bruges til tuschtegning på et sikkert underlag. Denne tavle er perfekte til de mindre børn og deres forældre, da den ikke er særlig stor, og derfor er ekstremt mobil. Tavlen er den klassiske kridttavle på den ene side, men fungerer samtidig dom en magnetisk tavle på den anden side! Der er altså mulighed for stor, alsidig udfoldelse uanset hvilken side, som I vil bruge. Den har, som skrevet, også en aftagelig papirrulle, der ligeledes kan bruges til fantastisk leg og aktiviteter.

Denne tavle passer altså perfekt ind i ethvert dansk hjem – uanset størrelsen!

Billig tavle med papirrulle – Fri Fragt – Klik her!

Brug koden: Gratisbabypakke


Tavle med skammel

Tavle med skammel/bord

Et andet godt nu på en fantastisk tavle er tavlen, hvor der ligeledes medfølger en skammel, og hvor selve tavlen kan laves om til et tegnebord i stedet! Det eneste, det kræver, er, at du løsner hængslerne på siden og langsomt tipper tavlen,og dermed er kridttavlen blevet forvandlet til et bord.

Når tavlen ikke lige bliver brugt som bord, så er det en høj-kvalitets tavle, der både fungerer som kridt- og magnet-tavle, og som er lavet i træ, det kan holde til det meste. Det er en relativt stor tavle, så der er altså maksimal mulighed for kreative udfoldelser – selv dem, der kræver lidt ekstra plads! Og glem endelig ikke skamlen i træ, som ligeledes følger med. Denne sikrer, at trætte ben ikke skal sætte en stopper for leg og læring.

Denne tavle er en lidt større tavle med lidt større muligheder, men den er ligeledes mobil, så den vil kunne blive en aktiv del af alle de små, danske hjem!

Kvalitets tavle med skammel – Fri Fragt – Klik her!

Brug koden: Gratisbabypakke


Tavle tilbehør

Når man så har fået købt sig en tavle, så skal man selvfølgelig bruge noget udstyr, som kan bruges på denne. Her er der uanede muligheder, da der findes utrolig meget udstyr til netop kridtavler!

Det første og mest vitale udstyr er naturligvis kridt. Uden kridt, ingen tavle, men der er ikke nogen, der siger, at kridtet skal være kedelig hvidt: Det kan fås i op til 12 forskellige farver og nuancer, der gør al tegning muligt!

Har man så sagt A, må man naturligvis også sige B, hvilket i denne sammenhæng betyder, at man med kridtet på tavlen har brug for en svamp, til at hviske det ud med igen, så nye lege kan startes. Svampene kan fås i mange forskellige former og farver, men det vigtigste er blot, at de kan hviske kridtet ud effektivt!

Et sidste stykke tilbehør, der er uundværligt på de tavler, der er magnetiske, er selvfølgelig magneter! Disse kan fås i uendelig mange kombinationer: Lige fra magneter med dyr og forskellige symboler, til de klassiske magnet-bogstaver, der altid er prisen værd, pga. deres vigtige rolle i børnenes indlæring. Der er magneter til enhver; uanset fantasi og temperament!

Der er altså ingen grænser for kreativt udstyr, som din tavle kan udstyres med, og det er derfor blot et spørgsmål om pengepungens størrelse – dine børn vil elske de mange muligheder med en kridttavle og dens udstyr!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)